Een indrukwekkend verhaal maar waar naar mijn gevoel iets meer structuur in aangebracht kan worden.
Slaap lekker kleine man
Uitvoering :Paperback
Aantal pagina's : 216
Verschijningsdatum : november 2024
Thema : Psychologische thriller
Die boek heb ik gekregen als recensie exemplaar van uitgeverij Doornwater in ruil voor mijn eerlijke mening. Maar dat staat natuurlijk buiten kijf. Heel hartelijk dank voor dit exemplaar.
Over de auteur:
Carolien Cramer (1959) woont in Baarn en werkte jarenlang in de gezondheidszorg. Sinds 2014 houdt zij zich actief bezig met het schrijven van romans, thrillers en korte verhalen. Inmiddels heeft Carolien vijf boeken op haar naam staan en zijn er diverse verhalen van haar gepubliceerd in verhalenbundels.
Korte samenvatting van het verhaal:
Het nieuwe schooljaar begint en Lex wordt door zijn moeder naar school gebracht. Als de school uit is wacht Lex tot zijn moeder hem komt halen. Het duurt wel heel erg lang. Lex besluit zelf naar huis te lopen. Hij is toch al groot. Hij weet zelf best de weg wel. Lex begint door de stad te dwalen. Daarna verdwijnt hij. 2 dagen later wordt hij bij de molen levenloos aangetroffen in spiksplinternieuwe kleren. In de loop van de tijd verdwijnen er nog twee jongetjes. De politie staat voor een raadsel.
De cover:
Een mooie cover die niets verraadt over het boek. Het kan gewoon een jongetje zijn dat slaapt.
Inhoud en opmaak:
Een mooi duidelijk lettertype. De hoofdstukken hebben een naam dat is prettig ter verduidelijking.
Mijn bevindingen van het verhaal.
Slaap lekker kleine man.
Een indringend verhaal, maar hier en daar ook wat lastig doordat de overgang naar diverse persoonlijkheden soms wat verwarrend is. De schrijfstijl van deze auteur is bijzonder. Het lijkt of je op afstand toe staat te kijken en alles voor je ogen ziet gebeuren. Het indringende verhaal van diverse situaties die door elkaar lopen. Wie heeft dit op zich geweten? Een ontknoping waarbij de rillingen over je rug lopen. Een indrukwekkend verhaal maar waar naar mijn gevoel
iets meer structuur in aangebracht kan worden.
Dit boek krijgt van mij ⭐️⭐️⭐️sterren.
Auteur(s) : Carolien Cramer
Over de auteur:
Korte samenvatting van het verhaal:
De cover:
Inhoud en opmaak:
Mijn bevindingen van het verhaal.
Slaap lekker kleine man.
iets meer structuur in aangebracht kan worden.
Dit boek krijgt van mij ⭐️⭐️⭐️sterren.