Verrassend
3,5 ⭐️
In dit boek volgen we Robin die na haar coma ineens geesten kan zien en met ze kan communiceren. Hoewel dit best wel een shock is, pakt Robin dit goed op. Samen met een deel van de geesten gaat ze op zoek naar de reden van haar “gave”.
Het boek heeft korte hoofdstukken en leest makkelijk weg. Nina heeft het verhaal zo geschreven dat er veel kleine leuke “ooh” momentjes inzitten waardoor je door wilt blijven lezen. Dit boek is echt gericht op het YA publiek waardoor het verhaal voor mij soms voorspelbaar was, maar misschien niet voor het jongere publiek. Het is leuk om te merken hoe Robin zich aan bepaalde mede karakters gaat hechten en hoe dit zich verder ontwikkelt.
Naarmate het einde vordert, gaan dingen ineens heel snel. Het had van mij iets meer mogen vertragen en diepgang mogen hebben. Ik had ook graag meer willen leren over Nana Mary. Is ze echt dement of is ze kwieker dan ze doet lijken? Hoe is ze echt aan die ring gekomen? Wat is haar verhaal?
Wie weet komen er in een tweede deel antwoord op al deze vragen!
Trigger warnings: pesten, dood, geesten
Wie weet komen er in een tweede deel antwoord op al deze vragen!
Trigger warnings: pesten, dood, geesten