Pippa’s Yondover

Marjelle 28 december 2023
Dit boek heb ik als een Libelle uitgave gelezen, het was neergezet in mijn minibieb. Het is een prettig verhaal, met diverse uitweidingen die het geheel niet chaotisch maken. De schrijfstijl is mij persoonlijk soms te beschrijvend, zovele bloemen of vogels in de tuin benoemen, werkte voor mij storend… dan ga ik er overheen lezen. Het verhaal beschrijft de zoektocht van Pippa, een jonge assistent fotograaf, naar een oudere mannelijke naamgenoot van haar, ook een fotograaf. Zou hij familie blijken te zijn? Ze vindt op haar zoektocht in ieder geval wél haar oma, die vertelt in het boek haar levensgeschiedenis. Samen met de zoektocht van Pippa worden we meegenomen naar langgoed Yondover in Sussex met al haar bewoners en levensgeschiedenissen. Het krijgt van mij twee sterren omdat het ondanks een mooi verhaal mij toch iets te langdradig bleek.

Meer recensies van Marjelle