Fijne feelgood

Marjolein82 22 maart 2025
Ik had nog niet eerder een boek van Lorri Dudley gelezen maar dit boek sprak me wel aan en ik ben niet teleurgesteld!
Wat een leuk boek was dit. Een boek vol humor maar ook het christelijke geloof speelt een grote rol. Deze 2 elementen wisselen elkaar goed af waardoor het heel prettig leest.

Het verhaal speelt zich af in 1814, deels in Londen en deels op het caribische eiland Nevis.
Georgia Lennox verwacht ieder moment een aanzoek van een hooggeplaatste heer. Dan ontvangt ze bericht van haar vader die op Nevis woont. Hij is ernstig ziek en vraagt om haar komst.
Eenmaal daar aangekomen ontmoet ze Harrison Wells, de plaatselijke schoolmeester.
Georgia en Harrison zitten niet op elkaar re wachten. Hij treurt nog om zijn overleden vrouw en zij zit niet te wachten op een doodgewone schoolmeester... maar of de liefde daar ook rekening mee houdt?

Ik ga de andere boeken van Dudley ook op mijn lijstje zetten want deze smaakt naar meer!

Meer recensies van Marjolein82