heerlijk genieten
Na ‘Geen gewoon avontuurtje’ mocht ik de ‘Joy van Kerstmis’ geschreven door Cynthia Zwagemaker lezen.
In ‘De Joy van Kerstmis’ lees je het verhaal van Saar. Ze is onderwijzeres op een basisschool in groep 3. Ze heeft geen zin in de kerst. Onderweg naar huis komt ze Joy tegen, een loslopende hond die voor haar auto blijft staan. Ze besluit Joy mee naar huis te
nemen waar de baas Sven hem ophalen.
Je leest het verhaal steeds vanuit Saar of Sven. Dit is op een hele goede manier gedaan door Cynthia Zwagemaker. Er wordt een klein stukje teruggepakt in het vorige hoofdstuk waardoor je constant in het verhaal blijft en je het verhaal vanuit beide personen meeleeft.
Het verhaal kent een vlotte schrijfstijl, de nodige humor waardoor je tijdens het lezen het niet kan laten om te grinniken. Het is echt super beschreven en laat je dat ook op een hele realistische manier meemaken.
Het is een heerlijk tussendoortje wat ik lekker bij een grote kop thee op de bank onder een dekentje heb liggen lezen met de nodige plezier.
Bedankt Verhalenfabriek voor het beschikbaar stellen van het recensie exemplaar.
nemen waar de baas Sven hem ophalen.