naief of maakt verliefd zijn blind?
Na twee thrillers van Marcella Kleine mocht ik nu ook een kort verhaal lezen van haar met de leesclub van de boekenreizigers.
‘Dromen op Sicilie’ is het derde deel na’ Dromen op Bali’ en ‘Dromen op Bretagne’.
De eerste twee had ik niet gelezen en na het lezen van dit deel had ik niet het idee dat ik informatie miste.
Je leest het verhaal van Milou. Milou is een jonge dame die chaotisch en impulsief van het leven geniet. Ze wil haar echte liefde ontdekken ondanks dat ze heel veel vrienden heeft. Ze ontmoet op een dag Matteo op de luchthaven in Parijs. Het contact verloopt via veel appen en bellen ‘s avonds.
Milou krijgt het op de heupen en het impulsieve idee om Matteo te gaan verrassen in Sicilie. Ze gaat naar hem toe alleen dan verloopt het niet zoals ze zou willen. Ze ervaart een onaangename kant van Matteo en de omgeving daar. Maar daar is Dario en die vertelt haar wat er speelt en is anders dan Matteo? Valt ze dan toch voor Dario of niet?
Dit korte verhaal heb ik heerlijk voor het slapen gelezen. Het leest vlot en voelt ook echt als een tussendoortje. Het begin van het verhaal vond ik het wat minder interessant, maar dat kwam uiteindelijk wel bij. Het is vlot geschreven, gelukkig met ook humor erbij.
Ik denk dat ‘liefde maakt blind’ toch ook wel een beetje geldt voor Milou.
Een leuk tussendoortje was dit voor een uurtje of anderhalf lezen.
Ik denk dat ‘liefde maakt blind’ toch ook wel een beetje geldt voor Milou.
Een leuk tussendoortje was dit voor een uurtje of anderhalf lezen.