een bijzondere selectie
Via Passend lezen heb ik in braille (4 delen) het boek een versje voor jou gelezen.
Een samenstelling van gedichten geschreven door Toon Hermans in diverse thema's: zoals geboorte, verjaardag, vader, moeder. Ik had zelf nog niet zoveel gelezen op het gebied van gedichten en wilde ervaren hoe het is in braille. zonder dat ik de gedichten gelezen had in gewone letters. De korte gedichten maken dat ik hiermee mijn vaardigheid kon vergroten. Wat een taalkunstenaar is hij toch geweest, woorden komen binnen en de beleving was voor mij met een lach en een traan. Mijn nieuwsgierigheid naar nog meer gedichten is hiermee verder vergroot.