heerlijk

MarlousVisser 21 januari 2025
Na eerder Geef me een teken geschreven door Michon Voncken gelezen te hebben, mocht ik nu via de Verhalenfabriek ook ‘Niets liever dan een baby’ lezen.

Het verhaal gaat over Hanne. Zij wil niets liever dan een baby alleen daarvoor heb je nog iemand nodig en ze is single.
Hanne besluit na wat dramatisch verlopen dates te gaan voor het bewust alleenstaand moederschap. Er vanuit gegaan dat ze natuurlijk wel met de steun van haar vriendinnen Bo en Pippa. Alleen dan verschijnt Alex weer in haar leven. Hij is terug van een wereldreis en op zoek naar vastigheid. Alles valt samen, maar gaat de puzzel van de kinderwens ook in elkaar vallen?
Ook dit verhaal heb ik in een ruk uitgelezen met het nodige lachen en grinniken. Het is vlot geschreven, lijkt net alsof je zelf in het gesprek zit. Het kent herkenbare thema’s als vriendschap, dromen en het verlangen naar een kind.

Dit was dan ook een geslaagd tussendoortje dat ik lekker tussendoor gelezen heb met plezier.

Bedankt Verhalenfabriek voor deze kans.

Meer recensies van MarlousVisser