nieuwsgierig naar meer
Met de leesclub van de boekenreizigers las ik dit keer het boek ‘Wraak’ geschreven door Camille Jacobs. Wraak is het debuut van Camille Jacobs. Er zijn inmiddels al meer boeken verschenen. Voor mij was dit debuut ook de kennismaking met Camille Jacobs.
De cover had iets wat mij aantrok. Een man die mogelijk richting een kerkhof loopt, het beeld laat iets mysterieus zien.
Politie-inspecteur Arthur hoopt samen met zijn vrouw te gaan genieten van reizen en kunst. Maar dan overlijdt zij en lopen de dingen niet zoals het hoort.
Het blijkt dat er kunstwerken van zijn vrouw verkocht zijn, maar bij deze verkoop vallen er ook doden. Arthur wordt gevraagd mee te zoeken naar de dader. Alleen dan krijgt hij ook nog eens te maken met een vrijgelaten veroordeelde van een veertig jaar oude zaak die hoe dan ook wraak wil.
Dit verhaal had mijn interesse. Alleen het begin was erg herhalend en had een zeer trage start, maar daarna werd het wel spannend. De momenten met Patrick en Arthur waren heel reëel beschreven en zag ik ook echt voor me gebeuren. De nieuwsgierigheid naar het andere werk van Camille Jacobs is wel gewekt, ik had al een blik geworpen op de andere werken en deze worden wel toegevoegd aan de lijst die ik nog wil lezen.