leuk debuut
Voor de Verhalenfabriek mocht ik deze leuke Zomerzot & Popballades geschreven door Lisa Lentze lezen.
Loes lijkt haar leven perfect op orde te hebben, denkt ze. Haar vriend is wel erg vaak afwezig in plaats van thuis, ze is een klein beetje aangekomen en zal haar droompaleis niet kunnen bereiken.
En dan blijkt dat haar vriend wat meer geheimen te hebben dan ze weet. Loes is in gevecht om alles op de rit te krijgen en dan is daar plots die kans om een nieuwe start te maken in Cornwall.
In dit leuke verhaal leer je Loes kennen. Loes maakt in haar leven van alles mee. In Cornwall wil ze loskomen en weer opbloeien. Ze wil zich weer geliefd en gerespecteerd worden. Er komen zelfs wat leuke mannen voorbij. Zou de ware er nu wel tussen zitten?
Een leuk debuut met een vlotte en prettige schrijfstijl. Het leest lekker weg en laat je meeleven met alles wat Loes meemaakt.
Bedankt Verhalenfabriek voor deze kans!
Bedankt Verhalenfabriek voor deze kans!