Aanrader

Marsleest 30 maart 2025
Wat vind ik het super tof dat uitgeverij de Fontein deze manga serie in het Nederlands uitgeeft. Naar mijn mening zijn er te weinig manga's in het Nederlands te lezen. En manga's kunnen zo leuk zijn!

De cover past bij de rest van de serie: hij is mooi en opvallend. Er is veel op te zien, allerlei kleine details wat mij nieuwsgierig maakt naar de inhoud van dit boek.

Ben je nog niet bekend met het lezen van een manga, dan zul je er wel even aan moeten wennen. Je begint achter in het boek en dan lees je van rechts naar links. Maar het went snel!

Deze manga begint met een korte samenvatting van de eerdere delen, dit is zo fijn!
Ook zie je portretjes van de personages, heb je direct een naam bij het hoofd van iemand. Ik ben zo slecht in namen, ideaal!

Het verhaal is goed en de tekeningen zijn mooi. De personages zijn leuk en hebben elk hun eigen karakter, waardoor ze elkaar aanvullen (sommige eigenschappen zijn heerlijk aangedikt, wat het grappig maakt).
Het verhaal is spannend, maar nergens te eng. Dus zeker geschikt voor lezers vanaf 12 jaar.

Deze serie vind ik echt een aanrader. Het is fijn dat het gewoon uit 3 delen bestaat en dan een mooi afgerond geheel is.

Meer recensies van Marsleest