Genoten van dit boek
Ten eerste, wat is deze hardcover editie prachtig! Don't judge a book by its cover, maar leuk vind ik het wel haha!
Wat heb ik genoten van het boek. Dit boek heeft een ander hoofdpersoon dan het eerste deel. Namelijk de zus van Scarlett (hoofdpersoon van het eerste boek), zij heet Donatella (oftewel Tella). Zij heeft een heel ander karakter dan haar zus, ze is wat meer ongeremd en neemt meer risico's.
Door een ander hoofdpersoon, met een ander karakter, te volgen gaf het dit boek net weer wat extras. Iets geheel vernieuwends.
Het boek bevat spanning, magie, bedrog en liefde. Een heerlijke mix!
De schrijfstijl is vlot en leest zo prettig. Het voelde soms echt alsof ik in de wereld van Caraval zat.
Wat mij betreft is dit boek een aanrader!
Het boek bevat spanning, magie, bedrog en liefde. Een heerlijke mix!
Wat mij betreft is dit boek een aanrader!