Prima jeugdthriller
Het verhaal begint met spannende proloog. Dit maakte mij nieuwsgierig naar hoe de rest van het verhaal zou verlopen.
Bovenaan elk hoofdstuk staat een filmklapper, met de naam erop geschreven vanuit welk personage je leest. Dit is voornamelijk vanuit Kess.
Ik vloog door dit boek heen, mede dankzij de vlotte schrijfstijl maar ook omdat ik gewoon wilde weten hoe het verder zou gaan. Het boek had eigenlijk constant wel een soort spanning welke geschikt is voor jongeren.
Het boek is actueel: er komt verschillende sociaal media in voor en andere onderwerpen die nu actueel zijn. Vanwege spoilers ga ik dit/deze niet noemen.
Er staat appjes in het boek, deze waren alleen bij mij op de ereader lastig te lezen. Ik kreeg ze niet groter. Wat ik ook probeerde, de tekst in deze appjes bleef heel klein.
Ik miste wat informatie over waarom bijvoorbeeld Kess minder contact had met Sara, ik had verwacht dat daar nog wel meer over verteld zou worden. Waardoor ik daardoor het doel er niet helemaal van begreep.
Al met al was dit weer een goede jeugdthriller in de 'Politie niet betreden' serie.