Een prachtig ontroerend liefdesverhaal
Soms zijn dingen onvermijdelijk, soms heeft een gebeurtenis een enorme impact.
Soms zijn er kwaadaardige moeders.., nou ja eentje, maar met enorme impact. Standsverschillen..
Dit is een boek waaraan je gekluisterd blijft.. Switchend van verleden (1955) naar heden (1968) komen die 2 steeds nader tot elkaar.. Tot je uiteindelijk verbijsterend antwoord krijgt op het raadsel van de eerste bladzijde..
Dit is een mooi opgebouwd verhaal over liefde, familie, rouw, armoe en rijkdom, geheimen, dromen, misverstanden..
Het leven van Beth in Dorset, in 1955 als ze, 17 jaar oud, Gabriel ontmoet op zijn terrein..het begin van een prachtige zomer, ze zijn voor elkaar gemaakt.. Een misverstand drijft ze uiteen..
In 1968 als ze met Frank op een schapenboerderij woont.. en ze een groot verdriet met zich meedragen..
Het leven op de familieboerderij is zwaar, Frank is er opgegroeid met zijn jongere broer Jimmy die na de dood van hun moeder de weg kwijt is. Frank voelt zich verantwoordelijk voor hem.
Ook het jaar waarin Gabriel terug in haar leven komt, wat alles verandert. Hij is romanschrijver inmiddels en komt met zijn zoontje Leo weer op Meadowlands wonen.
Leo die haar zo doet denken aan Bobby, het zoontje die ze verloren..
En al weet ze dat het niet verstandig is.. ze zoekt toch contact met hen..
Met alle gevolgen van dien..
De schrijfstijl is vlot en prettig, de hoofdstukken hebben een mooie lengte en mede door de tijdsverschillen wil je blijven lezen.
De cover is prachtig en voelt zacht fluwelig aan..
Dit boek leg je niet gemakkelijk weg.. Het kostte me wat nachtrust, je bent gewaarschuwd :)
De filmrechten zijn reeds verkocht.. Deze film wil ik zeker zien!
Leo die haar zo doet denken aan Bobby, het zoontje die ze verloren..
En al weet ze dat het niet verstandig is.. ze zoekt toch contact met hen..
Met alle gevolgen van dien..
De cover is prachtig en voelt zacht fluwelig aan..
De filmrechten zijn reeds verkocht.. Deze film wil ik zeker zien!