Gezond, lekker én glutenvrij!

MarYan 10 november 2024
Marike Bol heeft naam gemaakt als glutenvrij bakster. Ze ontwikkelt de lekkerste recepten en deelt deze regelmatig op haar Instagram account, op haar website én in haar boeken. Haar nieuwste (en beste) bakboek is sinds kort uit!
Hierin vertelt ze over haar achtergrond, de zoektocht, en wat coeliaki eigenlijk precies is.
Dit is alweer haar derde bakboek, met een gevarieerd aanbod van de heerlijkste recepten, zoet en hartig, allerlei broodjes, koekjes, taarten, borrelhapjes .. En voorzien van aantrekkelijke foto’s die je laten likkebaarden..
Ontbijten met muffins? Ja hoor, Marike maakt er een feestje van, ze zijn gezond én lekker. Ze waren hier snel op!
Hoe maak je zelf plantaardige drink of zuurdesem.. Lees het!
In plaats van tarwebloem wordt er vaak havermeel en amandelmeel gebruikt, maar in dit boek lees je over nog veel meer meelsoorten. Als zoetmiddel wordt er oa ahornsiroop en agavesiroop gebruikt maar ook erythritol, en wil je ook nog vegan bakken, geen punt..

Het boek bevat veel interessante info en tips, heerlijke duidelijke recepten, kortom.. 256 bladzijdes genieten!
Dit kookboek is alweer één van mijn favorieten. Niet dat ik glutenvrij moet eten, maar het is zoveel gezonder sowieso.

En ga zeker ook naar haar account om de schattige filmpjes met Veertje en Cato te zien die op zeer jonge leeftijd al vrolijk meebakken. Er staat net weer een schattige online met de tweejarige Catootje die worteltaart zo lekker vindt en alles op wil eten. Ik snap haar wel!

Meer recensies van MarYan