Bijzondere verhalenbundel

MarYan 19 april 2025
Netty Roersma schrijft in dit boek zeven intrigerende verhalen die je tot nadenken stemmen. Verhalen over het leven, over de liefde.. Ik heb ze niet achter elkaar door gelezen maar af en toe eentje tot me genomen.
De lichtvoetige verhalen zijn verrassend, soms poëtisch, magisch.. verontrustend.. Herinneringen aan mijn jeugd komen boven..
De natuur speelt een grote rol en de liefde natuurlijk, liefde in verschillende gedaantes. Je leert allerlei personages kennen zoals een oude man die op een begraafplaats woont, een vrouw die een schilderij zoekt.. Heel verschillende mensen leer je kennen.
Deze verhalen zijn kleine kunststukjes die je met een glimlach leest.
En je kunt ook nog wat leren over tenen..

Netty Roersma groeide op in een huis aan de bosrand. Misschien voelt ze zich daarom zo sterk verbonden met de natuur. Lezen en schrijven ziet ze als een manier om vele levens te leiden. De drukte van haar leven als communicatieadviseur, redacteur en bladenmaker voor een patiëntenorganisatie liet ze achter zich om zich helemaal aan haar eigen verhalen te wijden.

Dit is haar debuutbundel en die smaakt zeker naar meer!
Een knap geschreven bundel.

Meer recensies van MarYan