Een aanrader voor biografiewerk
Mocht jij het plan hebben om je levensverhaal op te schrijven dan zou ik je dit boek zeker aanraden.
Liane Dirks leidt je met verhelderende en soms pittige vragen door heel je leven en brengt ook allerlei vraagstukken aan de orde over vergeving bv of hoe je hart te openen. Op zoek naar de gouden draad.
~Leren liefhebben is een vorm van thuiskomen~
Aan de andere kant vond ik het niet altijd even makkelijk leesbaar waardoor ik soms de draad juist wat kwijtraakte.
Ik heb wel een aantal mooie dingen uit het boek gehaald en opdrachten gedaan die me aanspraken. Bv elke avond 10 minuten schrijven over waar je dankbaar voor was deze dag. En ik ging terug naar mijn jeugdherinneringen, wat ik ook mooi vond (en soms ook wat minder mooi) Het boek zet je aan het denken en is leerzaam.
Het speciale vinden/zoeken in jezelf en bedenken of je dat voldoende laat stralen..
Wat en wie ben je in essentie..
Ik denk wel dat ik sommige hoofdstukken nog ga herlezen later.
Het is weer een boek waar je de tijd voor mag nemen.
En pak er een notitieboek bij! Die heb je nodig.
~Het lichaam schrijft zichzelf in ons zoals wij onszelf in ons lichaam schrijven~
Biografiewerk kan dingen veranderen, het kan je helpen het leven (jouw leven) beter te begrijpen. Als je dingen opschrijft kan het helderder worden en je inzicht geven waardoor dingen veranderen. Wat is jouw gouden vonk?
~Leren liefhebben is een vorm van thuiskomen~
Wat en wie ben je in essentie..
Ik denk wel dat ik sommige hoofdstukken nog ga herlezen later.
Het is weer een boek waar je de tijd voor mag nemen.
En pak er een notitieboek bij! Die heb je nodig.