Adevnt read die erg goed beviel.

MaschaEleonora 23 december 2024
Laat ik voorop stellen dat ik fan ben van Lisa Jewell. Ook dit boek hield me helemaal in zijn greep. Ik las dit als “adventkalender” waarbij ik samen met een vriendin dit boek las. Elke dag van december een stukje. Heeft dit mijn leeservaring beinvloed? Ja, waarschijnlijk wel. Ten gunste van het boek? Dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Maar ik vernoed van wel. Want hierdoor ben ik 23 dagen lang met dit boek bezig gewees.
T. Het is erg raar om nu niet meer elke dag te lezen over de karakters waar ik een maand lang, elke dag over heb gelezen. Jet boek heeft me de hele tijd in zijn greep gehouden en ik vond het erg leuk om dit boek vanuit verschillende perspectieven en in verschillende tijden te lezen. Hierdoor kwam ik er gaandeweg steeds meer achter wat er was gebeurt. Ik houd ervan als boeken zo’n opbouw hebben.

Meer recensies van MaschaEleonora