It start with us

Maxime 08 december 2024
In ‘It starts with us’ van Colleen Hoover lees je hoe het na ‘It ends with us’ verder gaat met Lilly. Nadat zij samen met haar ex-man Riley een goed co-ouderschap voor haar dochtertje heeft gevonden, treft Lilly haar eerste grote liefde Atlas weer op straat. Ze raken aan de praat en komen erachter dat ze nog altijd dezelfde klik en vibes hebben als vroeger. Maar ondanks dat Riley en Lilly gescheiden zijn, is hij nog altijd een groot onderdeel van Lilly’s leven. En hij ziet haar en zijn dochtertje niet graag met Atlas..

In het boek lees je de perspectieven van zowel Lilly als Atlas. Je leert ze nog beter kennen, leest de groei die beide doormaken, wordt meegenomen in de liefde tussen hen beide, en krijgt wat meer informatie over Atlas’ jeugd.

Hoewel ‘It ends with us’ vrij heftig is en grote indruk op mij maakte, is ‘It starts with us’ meer een feel good. Het is een liefdevol boek, welke soms een glimlach op mijn gezicht toverde. Tegelijkertijd lees je ook hoe Lilly leert los te komen van Riley en hoe Atlas dealt met alle gevolgen van zijn moeizame jeugd.

‘It start with us’ is dan ook een feel good over liefde en over écht loskomen van huiselijk geweld. Het is een boek over hoop en erop mogen vertrouwen dat na het meemaken van nare gebeurtenissen je ook een mooie toekomst kunt hebben.

Meer recensies van Maxime