Ontroerend verhaal
Ik kende de schrijfster niet. Het boek werd me aangeraden door een bevriend lezer.
Cobi Van Baars brengt in eenvoudige taal een ontroerend verhaal over twee geadopteerde meisjes uit een twee-eiige tweeling. De meisjes groeien op in twee verschillende gezinnen en kennen elkaar niet.
Op hun 21e verjaardag komt de waarheid aan het licht. Wat de meisjes dan doen, hoe ze met deze nieuwe realiteit omgaan, wordt in het boek beschreven.
Het heden is verweven met fragmenten die het verleden uit de doeken doen. Zo leer je langzaamaan de volledige waarheid kennen en begrijp je ook de verschillende actoren en factoren beter.
Ik vond het een beklijvend boek dat las als een trein. Het duurde even voor ik het verhaal had verwerkt. Top!