Zou hier graag een langer verhaal over lezen

Speelt zich 4 jaar later af. De deadline voor Sylvia haar nieuwe boek komt steeds dichterbij, sterker nog hij is al groots aangekondigd in de nieuwe aanbiedingsfolder. Er is alleen nog geen verhaal. Sylvia besluit op schrijver retraire te gaan in een zeer luxe hotel op een landgoed.
Alleen is het niet zo rustig in het hotel. Er vinden audities plaats voor een nieuwe tv show The Next Influencers. Alleen vallen de kandidaten letterlijk en figuurlijk af.

Dit verhaal vond ik een erg leuk gekozen onderwerp. Zou hier graag een langer verhaal over willen lezen. Ik had al direct beeld bij de audities en challenges ze zouden moeten gaan doen. Bijzondere maar toch ook weer personages waar je direct beeld bij hebt. Hier zit zeker meer in.

Meer recensies van Melissa | Moeder en dochters lezen