Een serie met potentie, nu vermakelijk
Tiktak, tiktak, de tijd dringt.
Er is een 2 jarig meisje ontvoerd uit het kinderdagverblijf in Berlijn, moeder is onbereikbaar!
Tiktak, tiktak
Een overval op een bank…. Meerdere mensen gegijzeld..
Tiktak tiktak.
Linh, een Vietnamese vrouw woont al vanaf haar baby tijd in Berlijn, is getrouwd met Adam. Beiden zijn recherches bij de politie. Op een maandagochtend worden zij belast met twee urgente zaken. Je volgt de zaken op de voet van uit de personages, ook vanuit de gijzelnemer. Hierdoor kan je goed mee puzzelen hoe de vork in de steel zit.
Daarnaast blik je terug naar 25 jaar geleden. Hoe Linh als tiener opgroeit in een Vietnamese wijk in Berlijn. Waarbij de mafia erg dichtbij is en ze probeert haar broer op het rechte pad te houden.
Ook Adam leren we beter kennen en krijg je inzicht in zijn verleden en een traumatische gebeurtenis die hem nog steeds in zijn greep houdt.
Ondanks de spannende situaties en gebeurtenissen, zat ik niet op het puntje van mijn stoel. Ik voelde het op de een of andere manier niet echt. Het leest alsof je een pilot aflevering van een nieuwe tv-serie kijkt. Een serie met veel potentie maar nog wat bijgeschaafd moet worden. Zo las dit boek ook. Het zijn interessante personages met bijzondere achtergronden, vlot geschreven maar behoorlijk voorspelbaar. Aan het einde komt een interessante cliffhanger waardoor ik toch wel nieuwsgierig ben hoe het vervolg gaat zijn.
Kortom een nieuwe serie met potentie, voor nu gewoon vermakelijk.
Tiktak, tiktak
Een overval op een bank…. Meerdere mensen gegijzeld..
Tiktak tiktak.
Kortom een nieuwe serie met potentie, voor nu gewoon vermakelijk.