De honden hebben allemaal leuke gadgets
Een tijd geleden mocht ik al de eerste hoofdstukken lezen van dit boek en een reactie op gegeven. Deze reactie staat achterin het boek! Zo ontzetten leuk!!
Het gaat over geheim agent Oma, zij is de oma van Max en geheim agent en het gaat over 2 honden Marcos de Palena en Loulou Castagnette. Zij zijn geheim agent honden.
De oma vannacht gaat op een geheime missie en Loulou en Marcos moetende voor deze geheime missie. Tijdens de missie is oma ineens echt verdwenen en moet Max samen met de honden oma gaan redden.
Marcos zag op zijn horloge dat oma in Frankrijk was. Dus daar gaan e naar toe met Faizel. Lukt het ze om oma te bevrijden?
De honden hebben allemaal leuke geheime gadgets zoals een ingebouwde microfoon in een lipstick, een pen waar gif in zit en een horloge hierdoor kan Marcus echt praten en er zit ook een gps op.
Dit is een tof en leuk boek. Ik vind het erg leuke dat Marcus kan praten. Loulou is echt super schattig maar kan je beter als huisdier houden. Aan het einde van het boek wordt het wel een beetje spannend.
Dit boek kan je ook lezen als je de andere delen nog niet hebt gelezen van geheim agent oma.
- Pip, 8 jaar-
- Pip, 8 jaar-