Ik zou echt nooit naar deze kostschool willen!!
Faye moet van haar tante naar een kostschool omdat iets heel ergs heeft gedaan. Alleen weet ze niet wat! Onderweg in de boot naar de kostschool ontmoet Faye, Boudicca. Faye voelt zich niet fijn op de school omdat hun kamers cellen worden genoemd en elke avond gaan hun deuren op slot, ze moeten pillen slikken en er was een hele vreemde begrafenis.
Als Faye er achter probeert te komen wat ze heeft gedaan, komt ze er achter dat iedereen op school in gevaar is!!
Ik vond dit een heel leuk en spannend boek. Ik moest er wel een beetje in komen omdat het verhaal wat meer een inleiding heeft en niet direct spannend is. Soms vond ik het boek ook een beetje erg omdat de kinderen op de school een beetje worden mishandelt, ze worden monsters genoemd en er word gezegd dat ze slecht zijn.
Dit was het eerste boek dat ik van deze schrijver heb gelezen, ik vond hem heel leuk, spannend en goed geschreven.
Ik zou zelf nooit naar een kostschool willen en al helemaal niet naar deze! Faye vond ik heel bijzonder omdat ze een soort contact heeft met bomen en ik vind haar heel stoer en dapper.
-Noa,10 jaar-
-Noa,10 jaar-