Ik kan niet wachten tot deel 3

Arthur Doyle begint met zijn vrienden, Pocket, Grover, Irene & Jimmy aan het 2e jaar op Baskerville Hall. De school voor buitengewoon begaafde kinderen.

Het jaar staat in het teken van de uitvinderswedstrijd. Als je een uitvinding kan maken die zoveel indruk maakt, kan je worden uitgenodigd voor de binnenkring. Dit is belangrijk omdat je moet worden toegelaten om op school te mogen blijven.

Maar dan gebeurd er wat met 3 leraren, ze worden vergiftigd. Natuurlijk gaat Arthur op onderzoek uit en komt de uitvinding van Grover ook goed van pas. Hij heeft een bord bedacht waarmee hij met geesten kan praten. Door het bord komen ze er achter dat de leraren die zijn vergiftigd samen in een groepje van 5 zaten. Wat heeft de groene ridder hiermee te maken en is de Klaver weer actief?? Door al deze gebeurtenissen heeft Arthur ook helemaal geen tijd om aan zijn uitvinding te werken.

Het was weer een heel leuk en spannend verhaal. Wel jammer dat ze door het onderzoek minder mee krijgt van de lessen die ze volgen. De uitvindingen die ze maken vind ik echt heel erg cool en grappig omdat de uitvindingen zoals die van Jimmy worden gebruikt in de tijd van nu.
Achterin het boek vind je weer extra info over Arthur Doyle, wie hij echt was met foto’s.
Ik kan niet wachten tot deel 3 uitkomt.

-Noa, 10 jaar-

Meer recensies van Melissa | Moeder en dochters lezen