Goede opbouw

Ik vind dat Tim Hofman een goede opbouw heeft in zijn boek. Hij pakt angsten aan in een breed spectrum en laat zichzelf daarbij ook zeker niet onbeschadigd. Hij geeft voorbeelden uit zijn eigen leven en laat dingen zien die hij zelf gezegd heeft en nu niet meer zou doen, doordat hij meer over de situatie of de persoon weet. Ik heb zelf niet zo veel last van FOMO en andere angsten. Dit boek gaf mij daardoor geen nieuwe inzichten die ik zelf kan toepassen. Ik denk dat vooral lezers die gevoelig zijn voor groepsdruk iets aan dit boek zouden kunnen hebben. Zeker goed opgebouwd en fijn om alles bij elkaar te horen. Het is geen zelfhulpboek, maar hopelijk trekken sommige mensen er toch lering uit. Dat zou mooi zijn.

Meer recensies van MerelCooijmansBoeken