Een hartverwarmend verhaal over vriendschap en veerkracht, een absolute aanrader!

Mery Todde 06 maart 2025
Freya van Milva Arleen is een meeslepende feelgoodroman die de lezer meeneemt op een emotionele reis vol vriendschap, tegenslagen en herontdekking. Wanneer Freya na een relatiebreuk zowel haar huis als baan verliest, ziet ze zich genoodzaakt onderdak te zoeken in het appartement van de stiefvader van haar beste vriend Jeff, met wie ze al drie jaar geen contact heeft gehad. De onverwachte hereniging met Jeff, die aanbiedt bij haar in te trekken om haar te ondersteunen, vormt de kern van het verhaal.

Arleen slaagt erin de complexiteit van verloren en hervonden vriendschap op een authentieke manier te beschrijven. De chemie tussen Freya en Jeff voelt natuurlijk aan en de dialogen zijn scherp en levensecht. De auteur verweeft thema's als zelfontdekking, vertrouwen en de kracht van steun op een manier die zowel ontroerend als inspirerend is.

De schrijfstijl is vlot en toegankelijk, waardoor het boek moeilijk weg te leggen is. Hoewel het verhaal enkele voorspelbare wendingen kent, doet dit geen afbreuk aan de algehele charme van het boek. Freya is een hartverwarmend verhaal dat de lezer herinnert aan de waarde van echte vriendschap en de veerkracht van de menselijke geest.

Ik vind dit boek een absolute aanrader voor iedereen die houdt van een verhaal dat zowel emotioneel als hoopgevend is!

Meer recensies van Mery Todde

Het nieuwste boek van Evie Woods zit vol magische verhalen en bewandelt de intrigerende grens tussen het alledaagse en bovennatuurlijke. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.