Een Zwoele Kerst met een Vleugje Sneeuw en Veel Passie.
Sexy Santa Stories #3 neemt ons mee in vier unieke, sensuele verhalen waarin de feestdagen een geheel nieuwe, prikkelende lading krijgen. De auteurs Milva Arleen, Corina Dekker, Dalia Donckers en Joseph Roelands hebben elk een verhaal gecreëerd dat niet alleen het verlangen en de spanning rondom de kerstdagen vastlegt, maar ook net dat extra sprankje erotiek toevoegt, wat zorgt voor een heerlijk ondeugende sfeer.
Het Juweeltje van Milva Arleen opent de bundel met de passievolle zoektocht van Alexandra, die professioneel op alle fronten geslaagd is, maar droomt van meer. Haar verlangen naar Oscar, die haar fantasieën betovert, wordt op scherp gezet in een verhaal vol verlangen, glitter en kerstmagie. Arleen brengt de spanning subtiel op gang, met sieraden als symbool voor alles wat glinstert en prikkelt.
In Sexy Santa van Corina Dekker is kerst voor Tess juist een ingewikkeld feest door een verleden dat pijnlijke herinneringen oproept. Maar wat begint als een eenzame kerst lijkt op te klaren door de komst van Roan, een jonge, onverwachte “kerstman” die de oude pijn misschien kan verzachten. Dekker geeft dit verhaal een charmante en grappige toon, met de juiste balans tussen humor en verlangen.
Bestelling Bezorgd van Dalia Donckers brengt ons in een onverwachte ontmoeting tussen Lou, een hardwerkende traiteur, en Richard Broom, een mysterieuze rijke man met een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Dit verhaal speelt in op het idee van toeval en het onbekende, waarbij Donckers met een sterke, romantische spanning de lezer steeds verder het verhaal in trekt.
Kerstcadeau van Joseph Roelands, een verhaal waarin drie vriendinnen samen de feestdagen willen doorbrengen na een bewogen jaar, zonder mannen. Maar kerst brengt soms verrassingen, en het blijkt moeilijk de feestdagen zonder avontuur door te komen. Roelands weet het speelse en oprechte karakter van vriendschap en liefde mooi in balans te brengen met romantische spanning.
Sexy Santa Stories #3 is een ideale bundel voor lezers die de kerst graag wat pittiger maken. De verhalen zijn kort genoeg om even tussendoor te lezen, maar bieden voldoende diepgang om de personages en hun verlangens tot leven te brengen. Dit derde deel in de reeks is zonder twijfel een aanrader voor iedereen die deze kerst wat extra pit en passie wil toevoegen, een heerlijk prikkelende bundel die je in winterse sferen onderdompelt en verwarmt!