Gruwelijk en apart
Dit was echt zo een boek waar ik moest inkomen. De personages zijn aparte typetjes, haast menselijk.
Het begint met de verdwijning van een jonge vrouw, Haar moeder en tweelingzus gaan haar zoeken. De vader is officier van justitie.
Een detectieve en een rechercheur gaan mee op zoek naar Devi, die niet spreekt.
Niets is echter wat het lijkt. Al snel wordt je meegenomen in een parallelle wereld vol illusies.
Dit is geen boek voor gevoelige lezers. Ik kan begrijpen dat bepaalde fragmenten hard zullen aankomen, maar in mijn ogen horen ze in het verhaal.
Het boek leest vlot weg. Alleen in het begin moest ik er even mijn hoofd bij houden.
Een detectieve en een rechercheur gaan mee op zoek naar Devi, die niet spreekt.