Moeilijk te beoordelen
Ik ga eerlijk zijn: ik vind dit een heel moeilijk boek om te recenseren. Waarom? Ik had het beloofd en belofte maakt schuld, maar ik ga eerlijk zijn: het was compleet mijn ding niet.
Het verhaal is goed geschreven, met korte, overzichtelijke hoofdstukken. De personages zijn goed uitgewerkt, maar ik geraakte er echt niet in.
Het ligt niet aan het boek, het ligt aan mij. Ik hou niet zo van die cozy fantasy. Ik hou meer van actie en avontuur. Geef mij Fourth Wing, maar niet dit.
Ik geef het wel vijf sterren, omdat ik me er toch heb doorgeworsteld.
Mijn mening: dit is een goed fantasy boek voor wie in het Engels leest en niet zo van harde actie en bloedvergieten geniet. Eigenlijk meer fantasy voor wie van romans en sprookjes houdt, maar dan de moderne sprookjes en niet de oorspronkelijke versies.
Ik zou het boek dus aanbevelen voor mensen die niet graag bloederige en expliciete taferelen lezen. Helaas ben ik de doelgroep compleet niet.
Ik geef het wel vijf sterren, omdat ik me er toch heb doorgeworsteld.