Voelt als thuiskomen
In 'Het Ultieme Spel' volgen we de deelnemers die meedoen aan dit miljoenen spel, dat jaarlijks georganiseerd wordt door Avery en de Hawthorne broers. We lezen dit verhaal vanuit de perspectieven van Gigi, Lyra en Rohan. Zij en een aantal andere zijn de deelnemers van het spel dat dit jaar georganiseerd wordt. Sommige spelers doen mee voor de gigantische geldprijs, andere voor macht en anderen hebben zo hun eigen redenen.
Alle drie zijn het oude bekende, vooral Gigi en Rohan kende we al een beetje door het vorige boek 'de Hawthorne Broers', ik vond het dan ook leuk hun nog meer te leren kennen en te zien wat er door hun hoofd gaat. En eigenlijk hebben ze alle drie een goede reden om het geldbedrag te winnen. Avery, Jameson, Xander en Nate zien we af en toe (elke keer dat ze voorkwamen vond ik geweldig), en Grayson heeft een grote rol in dit verhaal.
'Het ultieme spel' trok me meteen weer mee in deze wereld, waar ik zo van houdt, en zat weer boordevol nieuwe mysteries en raadsels. De auteur heeft wat mij betreft weer een heel sterk verhaal neergezet, ik vond het ook interessant om het vanuit meerdere personages te beleven.
Je zou denken dat het op een gegeven moment 'uitgemolken' wordt, maar Jennifer weet je toch elke keer weer mee te nemen door haar pakkende schrijfstijl en originele kanten van het verhaal. De spanning bouwde vanaf het begin op en het verhaal had een spannend, open einde. Dus ik kan echt niet wachten op het vervolg.
Het voelde echt als thuis komen.
Het Ultieme Spel, krijgt dan ook 5 sterren van mij.
Hou jij van een verhaal vol mysterie, spanning, intriges, ontluikende liefde en raadsels? Lees dan zeker het Ultieme spel!
Het voelde echt als thuis komen.
Het Ultieme Spel, krijgt dan ook 5 sterren van mij.