Dit boek is echt het lezen waard!!
Wauw wat een prachtig boek was dit.
De personages goed uitgewerkt, waardoor ze echt onder je huid gaan zitten. Of waardoor ze eigenlijk in je hart gaan zitten.
De schrijfstijl van Danielle Carson vind ik erg fijn lezen. Het boek lees je zowel vanuit het oogpunt van Nina als dat van Roman, waardoor je hun gedachtengang en handelen beter snapt.
De plottwist in het tweede deel van het boek, zag ik eerlijk gezegd niet aankomen. Ik was echt stom verbaast. Wat goed bedacht en uitgewerkt.
Het boek bevat, vriendschap, liefde, hoop, humor, familie problemen, beetje spice.
Lieve Danielle, Dit is het eerste boek wat ik van je lees en damn wat is die goed! Ik ga zeker meer boeken van je lezen