Van buikpijn van het lachen naar tranen met tuiten
Dit boek heb ik "gelezen" als audioboek voor gelezen door Susan Muskee en Dieuwertje Blok.
Wat heb ik genoten van dit boek ! ❤️ Hard op gelachen maar ook hard op gehuild ( Ja de ugly cry) dit boek heeft eigenlijk alles. Dat de cliënt vroeg waarom ik moest huilen, dat ik zei, om het boek.
In dit boek leren we Joy en Frida kennen en geloof me, je sluit beide vrouwen in je hart.
Joy is een jonge dame die eigenlijk bijna haar hele leven al heeft uitgestippeld, maar wat nou als dat allemaal in het water valt?
Frida is een vrouw van begin 70 en is weduwe, maar hoe pak je je leven weer op, na een groot verlies?
Op een bankje in Amsterdam kruisen deze 2 vrouwen elkaar, en zal er een hele mooie bijzondere vriendschap ontstaan ❤️ Met behulp van elkaar maken ze een mooie reis, vinden ze beide wat ze nodig hebben?
Lieve Susan Muskee Wat een prachtig ontroerend boek heb je weer geschreven, of de wereld ingeslingerd zoals je het zelf noemt. ❤️❤️ Je hebt me buikpijn van het lachen gegeven, maar ook tranen met tuiten laten huilen ❤️ Bedankt voor dit mooie boek.