Heerlijke feelgood roman!
Wat een ontzettend leuk boek! Een heerlijke roman, die niet klef is maar die lekker weg leest en vol humor zit. Ik heb er van genoten!
Dit is het eerste boek wat ik heb gelezen van Marijke Vos en ik ben zeker niet teleurgesteld!
Het verhaal begint gelijk hilarisch, wanneer Janna te diep in het glaasje gekeken heeft en buiten op een bankje zit, niet wetende hoe ze thuis moest komen.
En…daar was haar redder in nood, een charmante man met gaatjesschoenen. Hij belde een taxi voor haar zodat ze veilig thuis zou komen.
Je wilt gelijk doorlezen hoe dit afloopt en of ze nog de kennismaking voortzet met een excuus. Je ziet alles beeldend voor je en voortdurend had ik een smile op mijn gezicht.
De schrijfwijze is vlot en het thema interessant. De energie tussen Janna en Leo is erg leuk en zit vol verrassingen. Je leeft met beiden erg mee en natuurlijk zie je van verre
al aankomen hoe het einde zal zijn.
In de meeste gevallen vind ik dit storend, maar in dit geval helemaal niet. De karakters zijn sympathiek en vooral Janna is een heerlijk mens, wat zomaar een vriendin zou kunnen zijn.
Wat mij betreft is dit boek een aanrader en ik ga vast en zeker meer van deze schrijfster lezen.
al aankomen hoe het einde zal zijn.