WOW ..!! Wàt een mega goed boek..!!

Mieke Piersma 20 februari 2025
Toen deze flaptekst mij onder ogen kwam, wist ik meteen dat dit boek een plaatsje kreeg in mijn boekenkast:
“Op zoek naar het huis van hun dromen bezoekt het pasgetrouwde stel Tricia en Ethan het voormalige landhuis van Dr. Adrienne Hale, een gerenommeerd psychiater die vier jaar eerder spoorloos verdween. Wanneer ze onderweg worden overvallen door een hevige sneeuwstorm, zit er voor hen niets anders op dan het huis te verkennen.
Dan stuit Tricia op een geheime kamer vol audiotranscripten, en wordt de situatie alsmaar grimmiger. De cassettebanden blijken informatie te bevatten over een reeks angstaanjagende gebeurtenissen die misschien wel kunnen leiden tot de waarheid over Dr. Hales mysterieuze verdwijning.

Na “De Leraar” wat een prachtige meeslepende thriller was van Freida McFadden, kwam in een rap tempo deze fantastische thriller “Lieg Nooit”
Het is smullen van alle psychologische thrillers van deze schrijfster. Je zit gelijk in dit verhaal en in het begin is het nog niet duidelijk welke kant het op gaat. McFadden weet je te verrassen met alle wendingen in het verhaal en daardoor lees je met gemak aan één stuk door mede door de korte hoofdstukken en de toegankelijke schrijfstijl..

De hoofdpersonages zijn geloofwaardig neergezet. Het verhaal is spannend, intrigerend en boeiend van begin tot het eind.
Het plot is zeer verrassend, de ontknoping zag ik niet aankomen. Aanrader !

Meer recensies van Mieke Piersma