Een mysterieuze psychologische pageturner met de WOW factor...!!
Het verhaal neemt je mee naar Engeland, waar Elena een baan krijgt aangeboden als kinderoppas om de zorg van Max zijn tweeling Rowan en Lizzy op zich te nemen.. Elena ziet dit als een uitdaging en tevens onder het juk uit te komen van haar tante Hedwig, waar zij opgegroeid is omdat zij haar ouders heeft verloren op zesjarige leeftijd. Ze heeft haar relatie beëindigt met Hein, een stalkerige man en wil het verleden achter zich laten en opnieuw beginnen in Engeland. Maar Hein denkt daar anders over en wil haar niet loslaten. Aangekomen op het landgoed van de familie Meerdervoort maakt ze kennis met de kinderen en heeft al snel een klik met allebei. Max kan ze soms niet peilen, het ene moment is hij aardig en het andere moment bot en afstandelijk. Bovendien voelt Elena duistere geheimzinnigheid in het huis en dat er dingen niet kloppen. Waar zijn de drie vermiste meisjes die in korte tijd zijn verdwenen? En wie is daar verantwoordelijk voor ?
Verdwenen stemmen is een heerlijk psychologisch boek met een bijzondere mooie cover. De karakters zijn duister en ongrijpbaar.. De hoofdpersonage Elena is een sympathieke dappere vrouw die je al gauw in je hart gesloten hebt.
Zal Elena de mysterie ontrafelen in huize Meerdervoort? Als een film trekt dit heerlijke verhaal aan je voorbij..
Met een knallend plot, die ik niet zag aankomen, is het verhaal voor nu ten einde, maar we kunnen nog een vervolgdeel verwachten..!
Marja weet als geen ander je mee te sleuren in dit mysterieuze, spannende verhaal vanaf het eerste moment. De spanning blijft en wordt nog verder opgevoerd naarmate je verder in het verhaal komt. De spanning is te snijden en de cursief gedrukte letters maken je extra nieuwsgierig wie deze persoon is. De schrijfstijl van Marja is, zoals we gewent zijn,mysterieus, beeldend, boeiend, verrassend en vol vaart met goed uitgewerkte karakters. Heerlijk zoals zij je steeds weer op het verkeerde been zet met de wendingen in dit verhaal. Daardoor is het boek niet weg te leggen en lees je hem in één adem uit. Mijn bewondering gaat uit naar Marja Boomstra dat ze het opnieuw geflikt heeft. Chapeau Marja..!! Deze pageturner is voor mij een dikke aanrader met de absolute “Wow factor” en wil ik graag waarderen met de dikverdiende 5*