Het allerbeste cadeauboek voor het hele gezin: succes verzekerd! Een jubileumeditie vol verrassingen.
Deze recensie werd eerder gepubliceerd op mijn blog GraagGelezen
Het nieuwste Guinness World Records boek is weer een feest voor jong en oud! Met deze 70ste! jubileumeditie neemt de beroemde recordcollectie ons mee op een reis door de tijd, van de allereerste recordpogingen tot de meest recente bizarre prestaties.
Wat maakt deze editie zo bijzonder?
Het is een mix van nostalgie en nieuwigheden: deze editie biedt een prachtige balans tussen een terugblik op 70 jaar records en de meest recente, opzienbarende prestaties. Zo kunnen zowel liefhebbers van het eerste uur als de jongere generatie hun hart ophalen.
Er is voor ieder wat wils: of je nu geïnteresseerd bent in de wereld van LEGO® Masters, de griezelige wereld van Halloween, de invloedrijke wereld van influencers of gewoon op zoek bent naar inspirerende verhalen over menselijke prestaties, in dit boek vind je het allemaal.
Dit is ook een en speciale sectie voor jonge lezers: kinderen kunnen zich vermaken met de kindvriendelijke inhoud, terwijl ze tegelijkertijd hun algemene kennis vergroten. De Hall of Fame introduceert dit jaar ook iconen als Max Verstappen en Taylor Swift, wat het boek nog aantrekkelijker maakt voor een breed publiek.
Het boek is het perfecte cadeau: ben je op zoek naar een origineel cadeau voor het hele gezin? Dan is dit boek een schot in de roos! Het is niet alleen leuk om samen doorheen te bladeren, maar het biedt ook talloze gespreksonderwerpen.
Het Guinness World Records boek is meer dan alleen een verzameling feiten. Het is een inspirerende bron van verhalen over menselijke creativiteit, doorzettingsvermogen en passie. Het is inspirerend en vermakelijk.
En bovenal is het een must-have voor recordliefhebbers: voor iedereen die al jaren fan is van het Guinness World Records boek is deze jubileumeditie een absolute must-have.
Guinness World Records 2025 is een fantastische editie die zowel jong als oud zal bekoren. Het is een feest voor de zintuigen, een bron van inspiratie en een boek dat je keer op keer zult willen pakken. Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau of gewoon je eigen kennis wilt vergroten, dit boek is een aanrader!
Wat maakt deze editie zo bijzonder?