Magische verrassing
Om eerlijk te zijn, moest ik er de eerste paar bladzijde enorm inkomen. Het maakte het niet gemakkelijk om te doorzetten met lezen, maar man oh man wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Wat een pittig en liefhebbend karakter is Violet! Ze is volhardend en weet wat ze wilt. Daarbij helpt ze haar jaargenoten om hetzelfde doel te behalen. Vooral aangezien het is dat jenof je jaar behaald, of je eindigt in een houten kist, dood.
Daar waar ik eerst volledig team Dain was (haar beste vriend van vroeger), is dat zeker omgezet naar team Xaden(de vijand, een rebel die het absoluut niet heeft op Violet haar moeder). Wat een geweldige chemie hebben Xaden en Violet.
De schrijfstijl is geweldig! De spanning blijft het gehele boek goed... en dat einde.... my oh my!!!
Het was een zeer verrassend boek en ik ben enorm blij dat dit niet het enige boek in de serienis.
Kan niet wachten tot het volgende deel!
Kan niet wachten tot het volgende deel!