Ik ben verkocht!
Helemaal verkocht - Ine Marie Kiekens
Ik was al enthousiast gemaakt tijdens het boekevent in Hasselt voor dit verhaal & dus erg blij dat ik mee mocht doen met de blogtour, bedankt @loftpublishing en @inemariekiekens!
Ik hou van de schrijfstijl van IneMarie, lekker veel humor, het leest vlot, mooie personages waar je mee meeleeft, bijzondere gebeurtenissen & fijne feelgood!
Elodie heeft een appartement gekocht, alleen de vorige bewoner, met z’n voorliefde voor sneakers en koken is nog niet vertrokken… wat moet ze nu? Hem op straat zetten? Ze komen tot een tijdelijke overeenkomst.. Elodie’s karakter groeit tijdens het verhaal en ze leert voor zichzelf op te komen, Jobins kook talent deed mij het water in de mond doen lopen & z’n levensverhaal vond ik mooi omschreven, buurman Hugo is gewoon een lieverd en ondanks dat het even niet zo lekker loopt op haar werk wordt ze hierdoor wel gesteund en dat is fijn om te lezen.. een verhaal vol eten en gekke verkeerd begrepen situaties maar met een heerlijk feelgood einde.
Een 4 sterren aanrader!!
Een 4 sterren aanrader!!