Het (bijzondere) huwelijk
Wat een lekkere thriller weer van Slater, vol leugens en geheimen..
de vrienden Tom en Jesse groeien samen op en ook hun moeders Jill en Bridget gaan goed met elkaar om tot die ene fatale avond waarin alles verandert! Na een avondje stappen met flink wat drank krijgen de jongens ruzie en na wat over en weer geduw ligt Jesse dood op de grond en al snel wordt Tom gearresteerd..
10 jaar later trouwt Bridget met Tom de “moordenaar” van haar zoon… niemand begrijpt ze en Jill flipt volledig, ze had een totaal ander pad voor haar zoon uitgestippeld als het vrij zou komen..
De verhaallijn speelt zich af in het heden en verleden en mede hierdoor blijf je getriggert om door te lezen, er gebeurt een heleboel vanuit meerdere personages.. iedereen heeft zijn geheimen en er worden gemene spelletjes gespeeld.. je wordt steeds op het verkeerde been gezet. worden de geheimen uit het verleden ontrafeld?
Een erg goede psychologische thriller!
Bedankt @oona.agency voor dit recensie exemplaar die heeft mijn mening niet beïnvloed
Flaptekst:
10 jaar terug doodde hij mijn zoon. Vandaag trouw ik met hem…
Tien jaar geleden werd mijn lieve zoon Jesse vermoord en ons perfecte gezin verwoest. Mijn sterke, knappe jongen, zo vol leven, werd een herinnering, een foto die ik overal met me meedroeg.
Maar vandaag ligt het geluk weer binnen handbereik. Mijn asblonde haar is in pijpenkrullen gekruld. Zorgvuldig geplaatste witte bloemen omlijsten mijn gezicht. De kleine, simpele kapel is opgefleurd met wit satijn en er liggen kleine rode hartjes op het tafeltje waar ik straks met mijn nieuwe man het register zal tekenen.
De man die mijn zoon heeft vermoord.
Mijn vrienden en familie kunnen het niet begrijpen. Mijn buren fluisteren op straat als ik langsloop. Hoe kan ik van een man als Tom houden?
Ze kennen me eigenlijk helemaal niet...
Een erg goede psychologische thriller!
Flaptekst:
10 jaar terug doodde hij mijn zoon. Vandaag trouw ik met hem…
De man die mijn zoon heeft vermoord.
Ze kennen me eigenlijk helemaal niet...