Door het oog van de naald…
Allereerst wil ik uitgeverij Godijn publishing bedanken dat ze mij benaderd hebben of ik mee wilde doen met deze blogtour, ik las de inhoud/flaptekst en was meteen getriggert.. ja dit boek wilde ik wel lezen & het heeft mij allerminst teleurgesteld.
De titel vind ik na het lezen van dit boek heel goed gevonden en de cover is werkelijk schitterend, goed gedaan. Na de ijzersterke proloog wil je meteen doorlezen om te weten te komen wat daar allemaal gebeurd in de zuid Afrikaanse jungle. Ik was eerst bang dat ik m’n publicatie datum niet zou halen maar dit verhaal leest zo vlot weg en zit vol spanning dat ik het in 2 dagen uitlas, dus daar hoefde ik zeker niet bang voor te zijn.. de verhaallijn schakelt tussen het verleden en het hier en nu met af en toe een Liam/Dani en Nick hoofdstuk & het dagprogramma van de safari tocht (wat een leuke aanvulling is) De personages worden goed weergegeven, heerlijk ook die puber dochters, waardoor het verhaal mooi in elkaar valt. Er gebeurt enorm veel in het verhaal, plotwendingen en ook heftige scenes. Het einde/de ontknoping verraste mij enigszins en ik ging ook echt even terug in het verhaal om te kijken of ik niets gemist had maar het “paste” perfect. Ik was echt even mee op reis zo beeldend is de omgeving en zijn de mensen omschreven.
Conclusie: ik vond het echt een goede & spannende thriller!
Conclusie: ik vond het echt een goede & spannende thriller!