Stilte en storm
Stilte en storm
Malik en Roos zijn stilte en storm.. een prachtig verhaal over een bijzondere vriendschap. Ze trekken al met elkaar op sinds hun jeugd en steunen elkaar door dik en dun.
Rosa is met Benjamin en ze zijn in relatietherapie, ze zijn totaal verschillende types.. Benjamin wil van alles aan Rosa veranderen maar eigenlijk wil ze dit niet. Wanneer Rosa en Benjamin uit elkaar gaan, gaat ze naar haar beste vriend die haar warm onthaald maar zelf ook problemen heeft, het gaat niet goed op zijn werk. ze besluiten spontaan op vakantie te gaan!
Op vakantie groeien ze dichter naar elkaar toe en ontdekken ze dat ze echt bij elkaar passen.
Een mooi verhaal over echte vriendschap, persoonlijke ontwikkeling, liefde en vertrouwen jezelf mogen & kunnen zijn in een relatie.
Dank je wel @verhalenfabriek voor dit recensie exemplaar, dit heeft mijn mening niet beïnvloed.
Flaptekst:
Als Rosa met haar vriend Benjamin bij de relatietherapeut zit, realiseert ze zich dat ze zijn ‘mansplaining’, carrièreplannen en eeuwige ‘goede smaak’ behoorlijk beu is. Ze gaat veel liever met haar beste vriend Malik reality TV kijken op de bank en voetballen met de kinderen uit de straat. Als ze samen vertrekken naar een idyllisch Grieks eiland voor een welverdiende vakantie blijkt dat ook haar beste vriend nog een geheim voor haar heeft…
Flaptekst: