Het blijft je broer, toch?

M@@ike 06 november 2024
Gelezen als ebook.

De Koning van Os van Jo Nesbø is een spannend verhaal over twee broers die alles op het spel zetten om hun succes te beschermen. Nesbø weet de spanning op te bouwen en je blijft tot de laatste pagina geboeid. Een echte aanrader voor fans van thrillers!
Het verhaal zit vol onverwachte wendingen met goed uitgewerkte karakters. Het was alsof ik Roy kende. Roy is grof maar toch ergens snap je hem.
Soms lekker in detail zodat je het bijna voor je ziet.

Wilde het de e-reader niet meer wegleggen naar mate het verhaal vorderen. Echt een en aanrader als je van een goede thriller houd!
Dit deel beter dan het eerste deel! Well done Jon Nesbø.

Meer recensies van M@@ike