Een echte powervrouw in de hoofdrol
In deze heerlijke roman runt Caro een succesvolle cosmetische kliniek in Amsterdam Zuid. Samen met haar man Robert leidt ze het bedrijf. In de kliniek komen veel beroemde klanten. Caro krijgt het steeds drukker met haar werk. De vraag of dit ten koste zal gaan van haar huwelijk en gezin staat centraal in deze roman.
Het boek leest makkelijk weg en is prettig geschreven. Ik kon me ondanks dat het onderwerp ver van mijn belevingswereld afstaat, goed in Caro inleven.
Caro is een echte powervrouw die zich niet snel laat kisten! Ze lijkt alles aan te kunnen, maar is tegelijkertijd heel kwetsbaar. Dit maakt haar een heel mooi en menselijk hoofdpersonage.
Naast dit sterke hoofdpersonage vinden er veel spannende en smeuïge gebeurtenissen plaats! Vanaf het begin van het boek was ik benieuwd hoe het Caro en haar gezin zou vergaan!
Ook snijdt het boek maatschappelijke thema's aan: de maakbaarheid van de mens, vergankelijke schoonheid en mentale gezondheid. Deze thema's worden niet zwaar behandeld, maar zijn op een lichte maar mooie manier in de roman verweven.
Een echte aanrader dus!
Een echte aanrader dus!