Een meeslepende thriller

MilouV 22 september 2023
Deze spannende thriller heeft me vanaf het begin weten te boeien. Een meeslepend mysterie met vele onverwachte wendingen! Van tevoren twijfelde ik of het boek zou kunnen tippen aan het bloedstollende eerste verhaal over Millie; 'De hulp'. Toch weet McFadden me meteen vanaf het begin weer te boeien. Millie is een personage dat niet verveelt en steeds weer in spannende en bijzondere situaties weet terecht te komen.

Dat zowel 'De hulp' als 'Wat de hulp weet' draait om Millie, het dienstmeisje, geeft een uniek perspectief. Meestal focust een thriller waar een gezin in voorkomt zich op de echtgenoot en de echtgenote. Maar in de boeken van McFadden zien we alles door de ogen van Millie.

Kortom, een meeslepende thriller met een onverwachts einde. Een must-read voor liefhebbers van spannende verhalen!

Meer recensies van MilouV