Fijn luchtig tussendoortje

Miranda6452 02 februari 2025
Carolien is een ontzettend leuk hoofdpersoon die helaas in haar vroege jeugd een traumatische ervaring heeft gehad. Dit heeft de koers van haar leven in de 10 jaren die volgenden bepaald. Ze houdt de boel graag strak onder controle, staat niet open voor een nieuwe liefde en is graag bezig om haar huis te poetsen of te netflixen. Ook op haar werk. Dan krijgt ze een nieuwe collega die haar plannen en ideeën danig door de war schopt als ze samen moeten werken aan het project Sportdag voor het bedrijf waar ze voor werken. Julians humor, geintjes en plagerijen trekken haar uit haar schulp. En goed, zijn goede looks helpen zeker daar aan mee.

Een nieuwe tussendoortje van Sabine is altijd genieten. Ook dit verhaal is geen uitzondering. Het is vlot en met veel humor, grappige situaties en chaotische toestanden geschreven. Heerlijk. Het verhaal leest vlot en makkelijk weg. Hoewel Carolien als kleine neuroot en controlfreak wordt neergezet, vind ik haar ontzettend leuk en sympathiek. Het is al direct duidelijk dat ze 10 jaar geleden iets heel ergs heeft meegemaakt, dit wordt halverwege het verhaal verduidelijkt. Julian lijkt eerst helemaal niet zo leuk, maar hij blijkt een goede collega te zijn naarmate het verhaal vordert.

Controlfreak is een fijn tussendoortje, met een onderliggend maatschappelijk thema. Dit maakt het voor mij een sterker verhaal om te lezen. Sabines schrijfstijl is ontspannend, leuk en vlot. Je leest het verhaal in een middagje uit. Fijn om het weekend me te starten. Weer genoten van dit verhaal.

Meer recensies van Miranda6452