mooi derde deel in de dromen serie

Miranda6452 04 november 2024
Dromen op Sicilië is alweer het derde deel in de dromen serie. Ik was heel benieuwd naar dit deel. Deze gaat over Milou. Een van de bijfiguren uit voorgaande tussendoortjes. Ik kan je vast vertellen, ook dit deel stelt niet teleur!

Het verhaal wordt vanuit Milou vertelt. In voorgaande delen was ze de flirt en losbol, maar in dit deel is ze halsoverkop voor de Italiaan Matteo gevallen. Na een paar weken online gebeld te hebben met elkaar, besluit ze spontaan als ze is, op te zoeken in Italië. Als ze daar eenmaal is, verloopt de ontmoeting anders dan ze zich in haar dromen had voorgesteld.

Dromen op Sicilië is weer een geweldig leuk tussendoortje van Marcella. Ook de andere personages komen weer terug, het zei heel minimaal. Hoe Jamila terugkomt is ook heel leuk gedaan. Het is een waar feestje van herkenning en gaf me gelijk een cozy gevoel. We leren Milou nu op een hele andere manier kennen qua karakter. En dat is leuk. De oude Milou komt hier en daar terug wat ook prettig was.

De schrijfstijl is vlot en het verhaal leest superfijn en makkelijk weg. Milou brengt de nodige humor met zich mee. Al snel wordt duidelijk dat er wat vreemds aan de hand is met Matteo, maar wat er uitkwam was voor mij toch een verrassing.

Dromen op Sicilië is het derde deel in de dromen serie maar is heel goed als stand alone te lezen. Het is een heerlijk tussendoortje wat naar Italië brengt. De schrijfstijl is vlot. De personages zijn een feest van herkenning. Milou is anders dan in voorgaande delen maar de karakterverandering is mooi in beeld gebracht en passend. Verschillende situaties worden met humor gebracht waardoor het lezen van Dromen op Sicilië echt genieten was.

Meer recensies van Miranda6452