Ontzettend leuke geloofwaardige feelgood
Pippa runt een goedlopend influencerbureau. Ze is een nuchtere hardwerkende vrouw maar sinds een hele vervelende break up met haar ex Gijs, is er wat verandert in haar. Ze lijkt alles voor elkaar te hebben met haar bedrijf, appartement en twee lieve fantastische vriendinnen. Ze voelt zich niet meer haar zelf en is onrustig. Als een klant van haar voorstelt om met haar op een spirituele retraite te gaan, besluit ze dit ondanks stevige twijfels toch te doen.
Geef me een teken is het eerste deel uit de Cappuccino club reeks. Hierin maken we kennis met de hardwerkende en nuchtere Pippa en haar vriendinnen Hanne en Bo. Het is een heerlijk tussendoortje waarin veel aandacht wordt gegeven aan het uitwerken van Pippa. In weinig bladzijden heb ik haar voor mijn gevoel ontzettend goed leren kennen. Ze is een leuk en sympathiek karakter. Haar zoektocht naar zichzelf is mooi beschreven zonder dat het heel zweverig wordt. Pippas groei en transformatie gebeurt gelijkelijk aan en is heel geloofwaardig.
De verhaallijn heeft een mooie opbouw. Alles komt aan bod en het tempo is voor mijn smaak perfect. Ik vind dat er voor een tussendoortje veel gebeurt en niets gaat te snel of wordt weggelaten. De romance tussen Pippa en Joris is fantastisch om te lezen, realistisch en voert niet de hoofdtooi in dit verhaal. Juist daarom is het zo goed.
Geef me een teken is een heerlijke feelgood die ik in een mum van tijd uit las. Het wist me vanaf bladzijde een te boeien en hij moest uit. De karakters zijn sympathiek en aan Pippa is veel aandacht gegeven en goed uitgewerkt ondanks dat hier niet veel ruimte voor is een een tussendoortje. De schrijfster heeft een hele fijne schrijfstijl; het wordt verteld van uit Pippa in de derde persoon (persoonlijk geef ik hier de voorkeur aan) Kortom ik heb genoten van Geef me een teken en ik kijk uit naar het volgende deel.