romantisch en luchtig liefdesverhaal
Tess woont sinds een paar weken samen met haar vriend Sjors. Ze zouden samen naar een liefdadigheidsbazaar gaan wat Jon ouders organiseren, maar Sjors moet werken. Zijn neef Wouter neemt de honneurs waar. Dan stort haar wereld in nadat haar vriend het uitmaakte met een appje. Helemaal vreselijk is het wanneer blijkt dat Sjors ook nog eens is vreemdgegaan.
Hart voor een hippie heeft een vlotte luchtige schrijfstijl. De personages komen op mij heel puur, echt en toegankelijk over. Ook het verhaal van een break up, tweede kansen (voor de relatie en jezelf als mens), zullen herkenbare onderwerpen zijn voor veel vrouwen. Het verhaal begint meteen op een spontane grappige manier waardoor ik direct zin kreeg dit te lezen. Het tempo is vlot en er zijn veel leuke wendingen in het verhaal.
Hart voor een hippie is een fijn romantisch luchtig kort verhaal met toegankelijke en goed uitgewerkte personages. Het verhaal leest lekker vlot weg. Het verhaal van Tess en van Wouter wordt mooi samengevoegd tot een vloeiend geheel. Ook is er ruimte voor een flinke vleug drama. Dit alles maakte dat ik dit korte verhaal binnen no time uit had.