Prachtig slot van deze trilogie

Miranda6452 08 februari 2025
New York, New York is het derde deel van de bucketlistblunders serie. Het was wederom genieten van dit leuke, helaas laatste deel, vil met avonturen van Spannende Saar. Dit deel is het meest serieuze deel. Saar maakt een grote ontwikkeling door van onzekere jonge meid naar een zelfbewuste vrouw die weet wat ze wil. Dit worst mooi beschreven en de ontwikkeling vindt met een stijgende lijn door alle 3 delen plaats.

New York New York gaat precies door waar Alle remmen los is gestopt. Ik vind de delen dan ook niet echt geschikt om afzonderlijk te lezen. Dus lees ze allemaal. Je krijgt er zeker geen spijt van. Dit verhaal is ook vlot geschreven en het verhaal zit vol verrassende wendingen. Hierdoor is dit een waardig einde van een ontzettend leuke serie. In dit deel wordt ook het verhaal van Daisy en Jake uitgelicht, wat ik een mooie toevoeging vond.

New York New York is een prachtig laatste deel van de bucketlisblunders serie. Vlot geschreven met nog steeds de bekende luchtigheid, hoewel de ontwikkeling van Saar voor wat minder hilariteit zorgt. Maar er is nog steeds een ruime hoeveelheid humor en vooral romantiek. Deze serie is zo geweldig leuk en goed, dat deze een eigen feelgood roman verdient. Genoten en grote aanrader!

De mooiste quote komt uit t nawoord:
Vergeet de bucketlist, maak zoveel mogelijk blunders en blijf vooral dromen. Want soms, heel soms, komen ze nog uit ook.

Meer recensies van Miranda6452

Als Jolenes helikopter crasht in Irak, moet ze terugkeren naar het huwelijk en gezin dat ze onder hoogspanning achterliet. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.